Dit keer op donderdagmiddag 29 juni a.s. zijn Mantelzorgers van harte welkom in Zidewinde Julianalaan 1. 5161 BA Sprang-Capelle, van 14.00 tot 17.00 uur! Het MantelzorgCafé is bedoeld om mantelzorgers de aandacht te geven die zij verdienen. Aandacht, door te luisteren naar hun verhalen, hun behoeften en hun tips. Uitwisselen van  ervaringen met andere mantelzorgers. Het biedt hen, tevens, op informele wijze een kans om even te ontspannen.  

Het thema van deze middag is: ``Sociaal Contact``.

Lees meer: MantelzorgCafé 29 juni 2017

MantelzorgCafé!

Op woensdag 25 januari a.s. zijn mantelzorgers van harte welkom in het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154A in Waalwijk, van 14.00 tot 17.00 uur!
Het MantelzorgCafé is bedoeld om mantelzorgers de aandacht te geven die zij verdienen.
Aandacht, door te luisteren naar hun verhalen, hun behoeften en hun tips. Uitwisselen van tips en ervaringen met andere mantelzorgers. Het biedt hen, tevens,  op informele wijze een kans om even te ontspannen.

Lees meer: MantelzorgCafé! woensdag 25 januari 2017

Dit keer op donderdagmiddag 23 februari a.s. zijn Mantelzorgers weer van harte welkom in het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154A in Waalwijk, van 14.00 tot 17.00 met uitloop tot 18.00 uur! Het MantelzorgCafé is bedoeld om mantelzorgers de aandacht te geven die zij verdienen. Aandacht, door te luisteren naar hun verhalen, hun behoeften en hun tips. Uitwisselen van  ervaringen met andere mantelzorgers. Het biedt hen, tevens, op informele wijze een kans om even te ontspannen.

Lees meer: MantelzorgCafé 23 februari

“Wijkverpleging en mantelzorg”

Het 4e MantelzorgCafé wordt op woensdag 24 augustus georganiseerd in het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154A in Waalwijk. Mantelzorgers, jong en oud, zijn vanaf 16.00 uur van harte welkom om op informele wijze te ontspannen en te luisteren naar...

Lees meer: MantelzorgCafé 26 oktober 2016