5e MantelzorgCafé 23 november 2016

Op woensdag 23 november a.s. tussen 16 uur en 19 uur zijn mantelzorgers van harte welkom in het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154A in Waalwijk.
Het MantelzorgCafé is bedoeld om mantelzorgers de aandacht te geven die zij verdienen.
Aandacht, door te luisteren naar hun verhalen, hun behoeften en hun tips. Uitwisselen van tips ...

en ervaringen met andere mantelzorgers. Het biedt hen op informele wijze een kans om even te ontspannen.

Uit de vraagbaak van het eerste MantelzorgCafé blijkt dat veel mantelzorgers niet precies weten wie/wat nu eigenlijk een mantelzorger is en waar hij/zij antwoorden kan krijgen op de vragen die een mantelzorger kan hebben.
Met medewerking van organisaties als Contourde Twern, Thebe en Team WIJZ willen we onduidelijkheden  wegnemen door gerichte informatie te geven hierover.

Uiteraard bieden we ook nu weer de mogelijkheid om persoonlijke meningen, visies, aanbevelingen en opmerkingen te melden aan een van de deskundigen die aanwezig zijn of het te noteren op de flap-over.

Bij binnenkomst worden de bezoekers ontvangen met een kopje koffie of thee en later is er  soep en een broodje. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.
Het MantelzorgCafé is een initiatief vanuit de werkgroep Welzijn, Dienstverlening en Zorg van de Stichting Senioren Waalwijk.
Dat betekent overigens niet dat het alleen gericht is  op de senioren.
We zien ook graag jonge mantelzorgers om ook te kunnen luisteren naar hun ervaringen. Parkeren kan bij de ingang van het Wandelpark aan de Grotestraat (betaald tot 18 uur) , in de Kerkstraat en in de van Brederodelaan (beide gratis).
U bent van harte welkom !